Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1985.

Μετά από Πανελληνιες Εξετάσεις, πέρασα το 2002 στην Ιατρική Αθηνών, από την οποία και αποφοίτησα το 2008.

Το 2008 εντάχθηκα ως επιστημονικός συνεργάτης στην ομάδα του τμήματος Παιδικής-Εφηβικής Γυναικολογίας στο Αρεταίειο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2010-2017 εκπαιδεύτηκα στην ειδικότητα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας (Σισμανόγλειο Νοσοκομείο 2010-2012, Αρεταίειο Νοσοκομείο 2013-2017), ενώ παράλληλα συνέχισα το ερευνητικό μου έργο πάνω στο Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

Το 2018 αναγορεύτηκα Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα».

Το 2017 ξεκίνησα την εξειδίκευσή μου στην Μονάδα Εμβρυομητρικής Ιατρικής του Birmingham Women’s Hospital της Αγγλίας, ενός από τα 3 μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς της Μεγάλης Βρετανίας δυναμικότητας 8.500 τοκετών το χρόνο.

Στο Birmingham Women’s Hospital εργάστηκα από το 2017 έως το 2021 ως Senior Clinical Fellow στο τμήμα της Εμβρυομητρικής Ιατρικής, στο τμήμα Κυήσεων Υψηλού Κινδύνου και στην Αίθουσα Τοκετών.

Το ενδιαφέρον μου κέντρισε ιδιαίτερα η μελέτη της καρδιάς του εμβρύου. Ως μέλος της Εμβρυοκαρδιολογικής ομάδας συνεργάστηκα στενά με την General Electric. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν η ανάπτυξη μεθολογίας για την ακριβή απεικόνιση της καρδιάς του εμβρύου από το πρώτο τρίμηνο με τη χρήση νέων τεχνολογιών (Slowflow).

Επιπλέον, εξειδικεύθηκα στην παροχή μαιευτικής φροντίδας σε γυναίκες με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, σε γυναίκες με σοβαρές επιπλοκές της κύησης καθώς και σε γυναίκες με οξείες επιπλοκές κατά τον τοκετό.

Το 2021 επέστρεψα στην Ελλάδα, έχοντας λάβει τις κατάλληλες πιστοποιήσεις από το Fetal Medicine Foundation – FMF καθώς και την πιστοποίηση διενέργειας γυναικολογικών υπερηχογραφημάτων απο το ΚΕΣΥ.

Το 2021 ξεκίνησε η λειτουργία του ιατρείου στην Αθήνα.

Κατά τα έτη 2021 και 2022 εργάστηκα ως επιστημονικός συνεργάτης στην Μονάδα Εμβρυομητρικής Ιατρικής «Κύπρος Νικολαΐδης» στη Γ’ Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αττικόν Νοσοκομείο.

Απο το 2022 εργάζομαι ως επιστημονικός συνεργάτης του Ομίλου Βιοιατρική και του Μαιευτηρίου ΡΕΑ (διενέργεια Μαιευτικών και Γυναικολογικών υπερηχογραφημάτων). Επιπλέον συνεργάζομαι με όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια της Αθήνας για την διενέργεια τοκετών και χειρ. επεμβάσεων.